همه مبتلایان به کرونا ویروس جان خود را از دست نخواهند داد
ایسنای علوم پزشکی تهران – مختصص بیماری های عفونی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) تأکید کرد: در همه موارد ابتلا به کرونا، مرگ را شاهد نخواهیم بود؛ مبتلایان به کرونا ویروس که بیماری های زمینه ای دارند بیشتر در خطر مرگ و میر قرار دارند. دکتر حسینی در گفت وگو با […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – مختصص بیماری های عفونی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) تأکید کرد: در همه موارد ابتلا به کرونا، مرگ را شاهد نخواهیم بود؛ مبتلایان به کرونا ویروس که بیماری های زمینه ای دارند بیشتر در خطر مرگ و میر قرار دارند.
دکتر حسینی در گفت وگو با ایسنای علوم پزشکی تهران، در مورد علت و میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا ویروس، گفت: سیر بیماری کرونا ویروس در میان برخی از افراد خود به خود محدود می شود و در میان کسانی که مشکلات و بیماری های زمینه ای دارند ممکن است که به سمت گسترش بیماری و عوارض پیش رود که مهم ترین عارضه آن بحث سندرم حاد تنفسی و در نهایت آی سی یو است؛ تعدادی از این افراد ممکن است که به جهت تشدید بیماری و نارسایی حاد تنفسی فوت شوند.
راه اندازی سایت کلینیک پوست و مو جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
این مختصص بیماری های عفونی تصریح کرد: براساس اعلام گزارشی از چین بیش از ۹۰۰ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کرونا ویروس جان خود را از دست دادند و بیش از ۴۰ هزار نفر دیگر نیز به این ویروس مبتلا شدند و در بستری هستند و تعدادی نیز به بخش آی سی یو منتقل می شوند که ممکن است برخی از این مبتلایان نیز در نهایت فوت کنند. متأسفانه هنوز درمان شناخته شده ای برای این بیماری صدق نمی کند. البته ممکن است که دانشمندان و متخصصان طی ماه ها و سال های آینده به یک داروی موثر برای درمان بیماری کرونا برسند.
دکتر حسینی در پاسخ به این پرسش که آیا هر فردی که به کرونا ویروس مبتلا شود، در نهایت فوت خواهد شد؟ گفت: خیر؛ در همه موارد ابتلا به کرونا، مرگ را شاهد نخواهیم بود. کرونا ویروس مانند آنفولانزاست، بر اثر بیماری آنفولانزا هم تعدادی فوت شدند، آنان کسانی بودند که اغلب بیماری زمینه ای از جمله بیماری قلبی، کلیوی، ریوی و نقص سیستم ایمنی داشتند یا سالمند بودند، بیماری در بدن این افراد پیشرفت می کرد و به سمت نارسایی حاد تنفسی می رفت که در نهایت منجر به مرگ فرد می شد.
درمانگاه زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) افزود: اگر به آمار چینی ها از مبتلایان و قربانیان کرونا ویروس توجه کنید، متوجه می شوید که درصد فوتی ها نسبت به کل جمعیت مبتلایان بسیار کمتر است؛ کسانی که در اثر بیماری کرونا فوت می شوند، معمولاً افرادی هستند که دچار بیماری های زمینه ای هستند.
وی با بیان اینکه در صورت ابتلای افراد جامعه به کرونا ویروس لزوماً این بیماری در همه افراد به یک شکل تأثیر نخواهد داشت، اظهار کرد: بسیاری از مبتلایان به کرونا ویروس بستری نمی شوند و گذرشان به آی سی یو نمی خورد و فوت نمی شوند. اما این بیماری به دلیل اینکه از ابتدا به همراه ترس و وحشت بود و در سطح جهان در حال گسترش است، نگرانی هایی را برای همه مردم جهان به همراه داشته است.
دکتر حسینی در پایان گفت: بدن افراد ایمنی نسبی نسبت به ویروس های سرماخوردگی آنفولانزا دارند بنابراین بدنشان این نوع از ویروس ها را می شناسد، ولی چون کرونا ویروس تقریباً نو پدید است و تغییرات ژنومی دارد، بدن نسبت به آن آشنایی ندارد و می تواند مقداری در غیر از سنین اطفال، پاسخ ایمنی بدن افراد شدید باشد و برخی دچار نارسایی ریوی حاد می شوند.
درمان در منزل یکی از مقالات برتر را مشاهده کنید
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید