مادری تحت تاثیر فیس بوک از دادن دارو به پسرش امتناع کرد؛ پسر جانش را از دست داد
xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonfutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbetbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt […]
جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران- یک مادر اهل کلورادوی آمریکا تحت تاثیر تبلیغات ضد واکسیناسیون در شبکه اجتماعی فیس بوک، از دادن داروی ضد ویروس آنفولانزا به پسرش امتناع کرد و این مساله باعث مرگ فرزندش شد.
به گزارش سرویس ترجمه به نقل از یورونیوز، شبکه اجتماعی فیس بوک میزبان شبکه گسترده ای از گروههایی است که با ارایه اطلاعات نادرست بهداشتی تجارت می کنند .
“واکسیناسیون اجباری” ، یکی از بزرگترین گروههای شناخته شده است که اطلاعات غلط بهداشتی را به بیش از ۱۳۹هزار عضو خود ارایه می دهد. از این گروه با والدینی که فرزندانشان در اثر ویروس آنفولانزا فوت کرده اند تماس می گیرند و بدون هیچ گونه مدرکی اعلام می کنند که واکسن ها مقصر بوده اند.
مادر یک پسر ۴ ساله هم با اعتماد به مشاوره های این گروه و ندادن دارو پسرش را از دست داد.
مادر نوشت: بیماری فرزندش هنوز تشخیص داده نشده بود ، اما او تب و تشنج داشت. وی افزود: دو نفر از چهار فرزندش به آنفولانزا مبتلا شده اند و پزشک آنتی ویروس تمیفلو را برای همه افراد خانواده تجویز کرده است. دکتر تمیفلو تجویز کرد ولی من آن را نگرفتم.
تامیفلو رایج ترین داروی ضد ویروسی است که برای درمان آنفولانزا تجویز می شود. این دارو می تواند علائم را کاهش داده و مدت زمان بیماری را کوتاه کند ، اما نگرانی هایی هم در مورد عوارض جانبی آن وجود دارد.
این اتفاق نشان می دهد که چگونه شبکه های اجتماعی می توانند با اطلاعات نادرست بهداشتی درباره مثلا واکسیناسیون جان افراد را به خطر بیاندازند. .
مطالعه ای که توسط آکادمی پزشکان خانواده آمریکا انجام شده است نشان داد که ۵۹ درصد والدین گفته اند که حداقل یک بار به علت اطلاعات نادرست یا سوء تفاهم از درمان آنفولانزا دست کشیده است .
این مادر در این گروه نوشته بود که درمان طبیعی با نعناع ، ویتامین C و اسطوخودوس جواب نداده و از این گروه مشاوره بیشتر خواسته بود و توصیه هایی چون مصرف شیر مادر و آویشن دریافت کرده بود.
اصل خبر را اینجا ببینید
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید