تب و تغییرات گوارشی از علایم بیماری کرونا ویروس / از دست دادن به یکدیگر پرهیز کنید
ایسنای علوم پزشکی تهران – یک متخصص ریه گفت: علایم کرونا شبیه سرماخوردگی معمولی است؛ تب، سرفه، مقداری سردرد و حالت کوفتگی بدن، تهوع، استفراغ و اسهال را به همراه دارد و ممکن است این علایم تا همین حد متوقف شود، ولی مشکل اینجاست که عوارض این بیماری ادامه پیدا می یابد و فرد را […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – یک متخصص ریه گفت: علایم کرونا شبیه سرماخوردگی معمولی است؛ تب، سرفه، مقداری سردرد و حالت کوفتگی بدن، تهوع، استفراغ و اسهال را به همراه دارد و ممکن است این علایم تا همین حد متوقف شود، ولی مشکل اینجاست که عوارض این بیماری ادامه پیدا می یابد و فرد را دچار مشکلات ریوی می کند و متأسفانه منجر به مرگ می شود.
دکتر مسجدی در گفت وگو با خبرنگار ایسنای علوم پزشکی تهران، در مورد کرونا ویروس و خطرات و علایم آن اظهار کرد: ویروس کرونا یک خانواده است و یکی از خصوصیات ویروس ها این است که در شرایط و محیط های مختلف به اصطلاح پزشکی دچار یک دگردیسی می شوند و در نتیجه نسل جدیدی از ویروس ها با خصوصیات متفاوت از ویروس قبلی به وجود می آید.
درمان در منزل یکی از مقالات برتر را مشاهده کنید
وی ادامه داد: ویروسی که اخیراً در چین شیوع کرده، از خانواده کرونا ویروس است که به نظر می رسد این ویروس در خفاش و مار تغییرات ژنتیکی پیدا کرده و سپس از طریق مار به انسان منتقل شده و متأسفانه این ویروس انسان به انسان در حال سرایت است.
این متخصص ریه گفت: سرایت یا انتقال سریع این ویروس بین افراد، یکی از خصوصیات بد این ویروس هاست که می تواند گاهی همه گیر شود و خطر سلامت در سطح بین المللی به وجود آورد و اگر خوب کنترل نشود با مرگ و میر توأم گردد.
وی با بیان اینکه کرونا ویروس ها مدام در حال جهش هستند، تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر با آن درگیر هستیم، مواجهه با میکروبهاست، بدن انسان هایی که در معرض این ویروس ها هستند، به مرور زمان در برابر داروهای مربوطه مقاومت پیدا می کند یا مقداری تغییرات ژنتیکی اتفاق می افتد و با یک مدل و نوع جدیدی از همان میکروب مواجهه می شویم که مقداری با نسل قبلی تفاوت دارد و در زمان بروز و شیوع این ویروس های جدید، درمانی برای آنها وجود ندارد.
درمانگاه زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
وی در مورد علایم مبتلایان به کرونا ویروس گفت: علایم کرونا شبیه سرماخوردگی معمولی است؛ تب، سرفه، مقداری سردرد و حالت کوفتگی بدن، علایم گوارشی مانند حالت تهوع، گاهی استفراغ و اسهال و سایر تغییرات دستگاه گوارشی را به همراه دارد و ممکن است این علایم تا همین حد متوقف شود، ولی مشکل اینجاست که عوارض این بیماری ادامه پیدا می کند و فرد را دچار مشکلات ریوی می کند و متأسفانه منجر به مرگ می شود.
دکتر مسجدی درمورد راهکارهای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا گفت: مهم ترین اقدام این است که افرادی که از محل شیوع بیماری کرونا یعنی چین به کشور وارد می شوند، تحت کنترل و نظارت قرار گیرند، افرادی که دچار تب یا علایم تنفسی هستند حتماً در قرنطینه قرار گیرند و تحت نظر باشند تا اطمینان حاصل شود تب و علایم تنفسی ناشی از کرونا ویروس نیست.
این متخصص ریه همچنین به مردم کشورمان توصیه کرد: باید مراقبت های بهداشتی فردی را جدی تر بگیریم. مشکل ما فقط کرونا ویروس نیست بلکه در حال حاضر شبه آنفولانزا هم کم و بیش در کشور وجود دارد. افرادی که دچار بیماری سرماخوردگی و شبه آنفولانزا هستند در منزل بمانند و استراحت کنند تا این بیماری بهبود یابد. افراد بوسیدن و دست دادن را به حداقل برسانند، با موارد مشکوک که مواجه می شوند حتماً دست های خود را ضد عفونی کنند. اگرچه ماسک ها خیلی تأثیرگذار نیستند، اما توصیه می شود.
دکتر مسجدی در پایان گفت: برخی از افراد مجبور هستند به خارج از کشور سفر کنند حتی برخی مجبورند به کشورهایی که کرونا در آن شیوع یافته یا دیده شده، سفر کنند؛ این افراد باید توجه داشته باشند که این ویروس در چند روز ابتدایی چندان نشانه های حادی ندارد و ممکن است هر فردی به آن مبتلا شده باشد لذا در حین سفر حتماً از خود مراقبت کنند و مراقبت هایی که بیان کردم را اجرایی کنند و آگاه باشند که دارو و اکسنی برای پیشگیری از این بیماری وجود ندارد و تنها راه مبتلا نشدن مراقبت از خود است.
راه اندازی سایت کلینیک پوست و مو جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید