هشدارمحققان:برای حفظ سلامت و کاهش احتمال بروز سرطان، مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید
ایسنای علوم پزشکی تهران – مطالعات اخیر محققان نشان میدهد میزان سرطانزایی گوشت فرآوریشده بسته به میزات نیتریت آن متفاوت است. به گزارش پایگاه خبری مدیکال نیوز، در سال ۲۰۱۵ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) گوشت فرآوریشده را در اولین طبقه از مواد سرطانزا قرار داد. مطالعات جدید این طبقهبندی را به چالش کشیده و […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – مطالعات اخیر محققان نشان میدهد میزان سرطانزایی گوشت فرآوریشده بسته به میزات نیتریت آن متفاوت است.
به گزارش پایگاه خبری مدیکال نیوز، در سال ۲۰۱۵ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) گوشت فرآوریشده را در اولین طبقه از مواد سرطانزا قرار داد.
مطالعات جدید این طبقهبندی را به چالش کشیده و نشان میدهد میزان سرطانزایی گوشت فرآوریشده بسته به میزات نیتریت آن متفاوت است.
آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان (IARC) که اصطلاحا دست راست سازمان جهانی بهداشت در زمینه تحقیقات محسوب میشود، گوشت فرآوریشده را به عنوان مادهای درنظر میگیرد که برای طعمدار شدن تحت فرآیندهایی نظیر نمکسودشدن، دودی شدن، تخمیر و سایر روشهای مشابه قرار میگیرد. بیکن، سوسیس،کالباس، کنسرو گوشت، کنسرو ماهی و ماهی دودی نمونههایی از این مواد هستند.
برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی به منظور افزایش رنگ، طعم و ماندگاری از نیتریت سدیم برای فرآوری گوشت استفاده میکنند.
این مطالعه که توسط محققان دانشگاه کویینز بلفاست در انگلیس صورت گرفته نشان میدهد میزان سرطانزایی گوشت فرآوریشده بسته به میزات نیتریت آن متفاوت است.
محققان به افراد هشدار میدهند که برای حفظ سلامت و کاهش احتمال بروز سرطان، مصرف گوشت قرمز را کاهش دهند و تا حد امکان سراغ محصولات فرآوریشده نروند.
نتایج این مطالعه در نشریه Nutrients منتشر شده است
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید