پایگاه اینترنتی «مدیکال دیلی»:مصرف خوراکیهای تند باعث حفظ سلامتی و افزایش طول عمر میشود
ایسنای علوم پزشکی تهران – یافتههای یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف خوراکیهای تند باعث حفظ سلامتی و افزایش طول عمر میشود. به گزارش پایگاه اینترنتی «مدیکال دیلی»، به استناد نتایج مطالعات جدیدی که بر روی ۲۲ هزار و ۸۱۱ شهروند ایتالیایی که رژیمهای غذایی متنوعی داشتند، انجام شد؛ در افرادی که چهار بار […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – یافتههای یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف خوراکیهای تند باعث حفظ سلامتی و افزایش طول عمر میشود.
به گزارش پایگاه اینترنتی «مدیکال دیلی»، به استناد نتایج مطالعات جدیدی که بر روی ۲۲ هزار و ۸۱۱ شهروند ایتالیایی که رژیمهای غذایی متنوعی داشتند، انجام شد؛ در افرادی که چهار بار در هفته فلفل میخورند، خطر مرگ به هر دلیلی ۲۳ درصد و خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی ۳۴ درصد کاهش مییابد.
این یافتهها تنها به مردم ایتالیا محدود نمیشود. مطالعات انجام شده در سراسر جهان مانند تحقیقاتی که در ایالات متحده و چین انجام شد، همگی نشان میدهند که مصرف فلفل قرمز تند در افرادی که سیگار نمیکشند و الکل مصرف نمیکنند، با کاهش خطر مرگ همراه است.
فواید ناشی از مصرف فلفل تند برای سلامتی در وجود ترکیب فعالی به نام کاپسیسین ریشه دارد که تقریبا در تمام فلفلها یافت میشود. در مطالعه جدیدی که در ایتالیا انجام شد، کاهش خطر مرگ و میر مربوط به استفاده از آن فلفلهایی بود که حاوی سطوح بالاتری از این ترکیب بودند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید