محققان دانشگاه ریدینگ انگلیس:با مصرف روزانه دو سیب با کلسترول خداحافظی کنید
ایسنای علوم پزشکی تهران- مطالعات جدید محققان دانشگاه ریدینگ در انگلیس نشان میدهد مصرف دو سیب در روز به کاهش کلسترول و احتمال بروز بیماریهای قلبی عروقی کمک میکند. به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، هر عدد سیب متوسط، حاوی ۴ گرم فیبر و ۹۵ کالری است. این میوه خوشمزه منبع غنی ویتامین C و […]
ایسنای علوم پزشکی تهران- مطالعات جدید محققان دانشگاه ریدینگ در انگلیس نشان میدهد مصرف دو سیب در روز به کاهش کلسترول و احتمال بروز بیماریهای قلبی عروقی کمک میکند.
به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، هر عدد سیب متوسط، حاوی ۴ گرم فیبر و ۹۵ کالری است. این میوه خوشمزه منبع غنی ویتامین C و A و مواد معدنی فسفر، پتاسیم، کلسیم و آهن است. این میوه سرشار از ترکیبی به نام پلیفنول است. پلی فنول و فیبر موجود در موجود در سیب در کاهش کلسترول کلی و LDL نقش دارند و نشانگرهای مرتبط با سلامت عروق خونی را در بیمارانی که به کلسترول بالا مبتلا هستند، بهبود میبخشند. فیبر موجود در سیب از تجمع پلاک در شریانها جلوگیری میکند و ترکیب فنولی موجود در پوست سیب، مانع از رسوب کلسترول در دیواره رگها میشود. هنوز مشخص نیست که بین فیبر و پلی فنول، کدامیک سهم بیشتری در کاهش احتمال بیماریهای قلبی دارند.
برخی از خواص دیگر سیب:
– از آلزایمر جلوگیری میکند.
– از بروز پارکینسون جلوگیری میکند.
– از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند و باعث سفیدشدن دندان میشود.
– خواص ضد سرطانی دارد.
– برای کلیهها مفید است و از بروز دیابت نوع ۲ جلوگیری میکند.
– جذب اکسیژن توسط ریهها را افزایش میدهد.
– باعث سلامت مغز میشود.
– باعث کاهش فشار خون میشود.
– به کاهش وزن کمک میکند.
– باعث کاهش کلسترول میشود.
– احتمال سکته مغزی را کاهش میدهد.
– از تشکیل سنگ کیسه صفرا جلوگیری میکند.
– مانع یبوست میشود.
– سندرم روده تحریک پذیر را درمان میکند.
– احتمال بواسیر را کاهش میدهد.
– مواد سمی را از کبد خارج میکند.
– خوردن پنج سیب در هفته احتمال آسم را کاهش میدهد.
– میزان آب بدن را افزایش میدهد.
– باعث کاهش بیماریهای پوستی میشود.
– از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری میکند.
– خاصیت سمزدایی دارد.
– از جذب سرب و جیوه توسط بدن جلوگیری میکند.
– به رفع تشنگی کمک میکند.
– باعث افزایش استقامت ورزشکاران میشود.
– سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
– احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش میدهد.
نتایج این مطالعه در نشریه American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید