خداحافظی با تزریق؛ دانشمندان روش جدیدی را برای رفع چین و چروک پوست کشف کردند
ایسنای علوم پزشکی تهران – دانشمندان در آزمایش های جدید به یک کشف انقلابی دست یافته اند که می تواند به معنای دستیابی تمام بشریت به پوستی جوان بدون نیاز به تزریق یا جراحی باشد. به گزارش ایسنا ازاسکای نیوز عربی، دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی در آمریکا، آزمایشاتی را روی موش ها انجام داده اند […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – دانشمندان در آزمایش های جدید به یک کشف انقلابی دست یافته اند که می تواند به معنای دستیابی تمام بشریت به پوستی جوان بدون نیاز به تزریق یا جراحی باشد.
به گزارش ایسنا ازاسکای نیوز عربی، دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی در آمریکا، آزمایشاتی را روی موش ها انجام داده اند و به منظور تسریع ظهور چین و چروک روی پوست آنها، به مدت هشت هفته آنها را در معرض اشعه ماوراء بنفش قرار دادند سپس مجموعه ای از روش های مبارزه با پیری از جمله روش مزبور را روی آنها انجام دادند و نتایج آنها را با یکدیگر مقایسه کردند.
براساس این گزارش، ظاهر پوست تازه و بدون چین و چروک انسان به میزان کلاژن بستگی دارد؛ کلاژن پروتئینی است که پس از بیست و پنج سالگی به تدریج در بدن کاهش می یابد و روند کاهش آن با قرار گرفتن درمعرض آفتاب و سیگار کشیدن تسریع می شود.
درمان در منزل یکی از مقالات برتر را مشاهده کنید
لازم به ذکر است که هیچ راهی برای متوقف کردن این امر وجود ندارد اما دانشمندان مدتهاست که به دنبال روش هایی برای رفع چین وچروک نظیر تزریق فیلر و بوتاکس بوده اند.
اما دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی در آمریکا به تازگی روش جدیدی را برای رفع چین و چروک پوست از طریق استخراج اگزوزوم کشف کرده اند؛ اگزوزوم ماده ای است که سلول های بدن به عنوان یک وسیله ارتباطی ترشح می کنند.
پروفسور «کی چینگ» که در این تحقیق مشارکت داشته در این باره می گوید: اگزوزوم به مثابه یک پاکت با دستورالعمل های داخل آن است که از یک سلول به سلول دیگر فرستاده می شود تا وظایفشان را به آنها گوشزد کند.
وی افزود: در چنین حالتی، این پاکت حاوی اسید ریبونوکلئیک(RNA) بدون کد است که دستورالعمل های مربوط به تولید کلاژن بیشتر را برای سلول گیرنده ارسال می کند.
آنچه از اهمیت این فناوری می افزاید، این است که دانشمندان اساس کار خود را در این فناوری، وارد کردن اگزوزوم به پوست بدن از طریق یک جریان هوای قدرتمند که به داخل پوست دمیده می شود، قرار داده اند.
درمانگاه زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را مشاهده کنید
دانشمندان مذکور پس از گذشت ۳ هفته از آزمایش این فناوری روی موش ها به این نتیجه رسیدند که چین و چروک پوست به صورت چشمگیری و بهتر از روش های کنونی نظیر تزریق فیلر و بوتاکس کاهش یافت.
براساس یافته های این تحقیق که در ژورنال انجمن نانو شیمی آمریکا منتشر شده، این یافته ها هنوز مقدماتی است و باید بیشتر روی پوست انسان آزمایش شود.
دانشمندان همواره به دنبال راهی برای رفع چین و چروک پوست فارغ از تزریق بوتاکس ( کلینیک پوست و مو )بوده اند که از طریق فلج کردن عضلات صورت، به صورت موقتی آن را برطرف می کند اما این موضوع در نهایت زیان های زیادی را به پوست وارد می کند و پوستی بی حس را به ارمغان می آورد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید