ماده غذایی که مردان را در برابر سرطان پروستات واکسینه می کند
ایسنای علوم پزشکی تهران – تحقیقات جدید دانشمندان نشان داده است که خوردن قارچ ۳ بار درهفته احتمال ابتلا به سرطان پروستات در مردان را حدود یک پنجم کاهش می دهد. به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه آرتی ،اگرچه در تحقیقات جدید مرتبط با این موضوع، مکانیسم روشنی ارائه نشده اما یکی از […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – تحقیقات جدید دانشمندان نشان داده است که خوردن قارچ ۳ بار درهفته احتمال ابتلا به سرطان پروستات در مردان را حدود یک پنجم کاهش می دهد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه آرتی ،اگرچه در تحقیقات جدید مرتبط با این موضوع، مکانیسم روشنی ارائه نشده اما یکی از نظریات مرتبط با این تحقیقات می گوید که قارچ حاوی ترکیباتی است که هورمون های مردانه ای که باعث رشد سرطان پروستات می شود را سرکوب می کند.
محققان ژاپنی با مطاله موردی روی بیش از ۳۶ هزار مرد بین ۴۰ تا ۷۹ سال در طول بیش از ۱۳ سال، قدرت قارچ در مبارزه با سرطان را ثابت کرده اند.
محققان ژاپنی می گویند: مصرف قارچ یک یا دو بار در هفته، خطر ابتلا به این بیماری را تا ۸ درصد کاهش می دهد اما کسانی که ۳ بار در هفته قارچ مصرف کرده بودند، شاهد کاهش خطر ۱۷ درصدی ابتلا به بیماری سرطان پروستات بوده اند.
این تاثیر به ویژه در بین مردان بالای ۵۰ سال و بالاتر روشنتر بوده است.
خانم «شو چانگ» بانی اصلی این پژوهش که دانشجوی دکتری در دانشگاده بهداشت عمومی دانشگاه توهوکوی ژاپن است، در این باره می گوید: افرادی که قارچ مصرف می کنند دوست دارند سن بیشتری داشته باشند و وقت بیشتری را برای پیاده روی صرف می کنند و مقادیر بیشتری گوشت، سبزی جات، میوه و لبنیات مصرف می کنند و علاوه بر این کمتر به سیگار کشیدن تمایل دارند.
چانگ افزود که مکانیسم اثرات مفید قارچ روی سرطان پرستات هنوز مشخص نیست.
سرطان پروستات دومین سرطان شایع بین مردان است و پنجمین دلیل مرگ و میر بین مردان محسوب می شود.
قارچ ها به استفاده بالا در داروهای آسیایی شناخته می شوند اما فواید بالقوه آنها تنها در دهه های اخیر کشف شده است به طوری که مطالعات زیادی نشان داده است که این گیاه به مبارزه با عفونت ها کمک شایانی می کند.
این مطالعه در ژورنال بین المللی سرطان منتشر شده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید