اهداف تشکیل کانون های خیریه در دانشگاه علوم پزشکی
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به اهداف تشکیل جلسات خیریه گفت: فعالیت های خیریه می تواند در حوزه دانشگاهی جامعه اثرگذار باشد و دانشجویان را در دانشگاه ها به سمت انجام فعالیت های خوب ترغیب کند....
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به اهداف تشکیل جلسات خیریه گفت: فعالیت های خیریه می تواند در حوزه دانشگاهی جامعه اثرگذار باشد و دانشجویان را در دانشگاه ها به سمت انجام فعالیت های خوب ترغیب کند.
امیر للهگانی مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار ایسنا خاطرنشان کرد: کانون های خیریه یکی ازموضوعاتی است که دانشجویان می توانند در قالب آن درخواست صدور مجوز کنند.
وی یادآور شد: ما در ساختار وزارت بهداشت که مصوب آن شورای عالی انقلاب فرهنگی است متناسب با آیین نامه ها و صنعت های بالا دستی که داریم باید بستر را برای حضور و تشکیل کانون های فرهنگی اجتماعی محیا کنیم.
للهگانی با تاکید براینکه شورای فرهنگی دانشگاه موظف است بستر صدور مجوز را برای کانون های فرهنگی فراهم کند، افزود: طبق آیین نامه ای که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است دانشجویانی که علاقه مند به حوزه فرهنگی اجتماعی هستند درخواست خود را به شورای فرهنگی دانشگاه ارائه می دهند و مجوز آن فعالیت را از شورای فرهنگی دانشگاه خود دریافت خواهند کرد.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: متقضیان پس از اخذ مجوز از شورای فرهنگی انتخابات برگزار می کنند، شورای مرکزی تشکیل می دهند و یک نفر را به عنوان دبیر در دانشگاه خود معرفی می کنند.
للهگانی اظهار داشت: ما سال گذشته در وزارت بهداشت مجمع تخصصی کانون های خیریه را ایجاد کردیم.
وی در ادامه توضیح داد: مجمع تخصصی شورایی است که تمام دبیران کانون های خیریه دانشگاه های سراسر کشور کنار هم جمع می شوند و انتخابات برگزار می کنند و یک دبیر در سطح کشور معرفی می کنند که این کار سبب هماهنگی تمام کانون های خیریه در دانشگاه علوم پزشکی می شود.
للهگانی درباره تاثیر تشکیل کانون های خیریه در جامعه دانشگاهی گفت: افراد عضو این کانون های خیریه مشکل را شناسایی و بعد پیرو آن فعالیت می کنند مثلا بازارچه خیریه برگزار می کنند تا بخشی از مشکلات جامعه یا دانشگاه خود را برطرف کنند، در نتیجه این فعالیت توانمند سازی فردی صورت می گیرد.
وی در ادامه افزود: تشکیل این کانون ها روی شخصیت خود دانشجوها هم تاثیر می گذارد، به این منظور که نه تنها شخصیت آنها شکل می گیرد و فعالیت های اجتماعی فرهنگی را هم یاد می گیرند.
للهگانی ادامه داد: آخرین تاثیراین فعالیت های خیریه پیام خوبی است که به جامعه منتقل می کند و می تواند به تربیت آدم های بهتری برای جامعه فردا کمک کند و به سمتی حرکت کند که ما نسل بعدی بهتر وخیرخواهانه تری داشته باشیم.
وی در پایان گفته های خود اذعان داشت: فرهنگ خیریه مهمتر از خود کار خیر است و هنگامی که این کار را انجام می دهند مهم نیست چه مبلغ پول جمع آوری شود بلکه مهم این است که پرچم کار خیریه را در دانشگاه بلند می کنند.
هیچ نظر! یکی از اولین.