روایتی از جشن روز بینالملل دانشگاه
روز بینالملل دانشگاه دوشنبه ۱۴ اسفند برای پنجمین سال متوالی میزبان سفرا و نمایندگان کشورهای مختلف بود تا در کنار آشنایی با ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرصتی دیگر برای همکاریهای بینالمللی رقم بخورد. به گزارش خبرنگار ایسنا از دفتر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران؛ رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران با حضور در این […]
روز بینالملل دانشگاه دوشنبه ۱۴ اسفند برای پنجمین سال متوالی میزبان سفرا و نمایندگان کشورهای مختلف بود تا در کنار آشنایی با ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرصتی دیگر برای همکاریهای بینالمللی رقم بخورد.
به گزارش خبرنگار ایسنا از دفتر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران؛ رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران با حضور در این جشن گفت: خوشبختانه روابط محکمی با جمهوری اسلامی ایران و مراکز و سازمانهای علمی این کشور برقرار شده که شاید یکی از مهمترین آنها ارتباط با دانشگاه علوم پزشکی تهران باشد.
دکتر یاسر عبدالزهراالحجاج با اشاره به تحصیل بیش از ۴۰۰ دانشجوی عراقی در دانشگاه، یادآور شد: اغلب این دانشجویان با هزینه شخصی خود مشغول به تحصیل هستند که نشاندهنده شرایط ایده آل این دانشگاه به لحاظ علمی و جایگاه مناسب بینالمللی است.
رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران اظهار امیدواری کرد که با توجه به توافقات میان دانشگاه علوم پزشکی تهران و سیستم آموزش عالی عراق، موضوع راهاندازی شعبه دانشگاه در این کشور عملیاتی شود.
سفیر نیجریه در ایران هم اختصاص غرفههایی به دانشجویان کشورهای مختلف در این مراسم را حاکی از اهمیتی دانست که دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تبادلات بینالمللی قائل است.
توکور مانی با بیان علاقمندی برای تحصیل دانشجویان نیجریه در ایران به ویژه در رشتههای علوم پزشکی تصریح کرد: متأسفانه دانشجویان ایرانی زیادی در نیجریه تحصیل نمیکنند اما توسعه تعاملات در این باره مورد توجه قرار دارد.
لارس نوردورم، سفیر نروژ در ایران نیز با اشاره به اینکه دانشگاه های نروژ از سوابق طولانی در جذب دانشجویان ایرانی برخوردارند، بیان داشت: در این برنامه شاهد حضور دانشجویان از کشورهای مختلف هستیم و امیدوارم با تدابیری زمینه تحصیل دانشجویان نروژی نیز فراهم شود.
وی ادامه داد: برای نخستین بار است که در برنامه روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران شرکت کردهام و با حال و هوایی که در اینجا شاهد هستم امیدوارم این آخرین دیدار از ظرفیتهای بینالمللی دانشگاه علوم پزشکی تهران نباشد.
سفیر بنگلادش در ایران هم با تأکید به اینکه همکاریهای علمی میان دو کشور میتواند به تقویت ارتباطات در زمینههای مختلف بی انجامد، گفت: به نظر میرسد حضور دانشجویان بینالمللی در این شکل از برنامهها بسیار مفید خواهد بود و موجب اشتراک اندیشهها و رشد علمی آنها میشود.
مجیب الرحمان بویان به تحصیل شش دانشجو از بنگلادش در دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و اظهار داشت: با روند همکاریهای پیش رو به نظر میرسد بر این تعداد افزوده خواهد شد ضمن اینکه علاقهمند به تحصیل دانشجویان ایرانی در بنگلادش هستیم.
فاطمه طالقانی، دبیر اول سفارت افغانستان در ایران نیز حضور دانشجویان خارجی با لباسهای سنتی در این مراسم را زمینهساز آشنایی با کشورها و ارتباط بیشتر با فرهنگهای مختلف دانست.
وی با تأکید بر ارتباطات نزدیک فرهنگی ایران و افغانستان، تصریح کرد: بسیاری از دانشگاههای دو کشور ارتباطات علمی قویای با یکدیگر دارند و در سطح دولتها نیز اقدامات لازم برای پذیرش دانشجویان افغانستانی شده است.
عبدالمنعم احریز، سفیر الجزایر در ایران به عنوان یکی دیگر از سفرای حاضر در جشن روز بینالملل دانشگاه گفت: متأسفانه با وجود حضور مشترک اساتید ایرانی و الجزایری در نشستها و سمینارهای بینالمللی سطح تبادلات دانشجویی میان دو کشور پایین است.
وی با بیان اینکه در سال جاری مقدمات تحصیل تعدادی دانشجوی دکترا از الجزایر در ایران فراهم شده است، افزود: امید می رود با حمایت بیشتر دولت الجزایر از دانشجویان شاهد رویدادهای مثبتی در همکاریهای دانشگاهی باشیم.
سفیر پرتغال در ایران هم با اشاره به اینکه بسیار تحت تأثیر حضور پرشور نمایندگان کشورهای مختلف در این برنامه قرار گرفتهام، بیان داشت: مایلم که تبریک خود را به دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینهی ارتباطات بینالمللی ابراز کنم.
ژوائو ژوژه کورته رئال دلیل اصلی حضور خود در مراسم روز بینالملل دانشگاه را فراهم کردن بستر تبادلات دانشجویی در رشتههای علوم پزشکی میان دو کشور عنوان کرد و گفت: تعداد دانشجویان پرتغالی در ایران کم است اما خوشبین هستیم که این روند سمت و سوی افزایشی بگیرد.
دکتر کاگری ارهان، رییس دانشگاه آلتین باش ترکیه نیز با مثبت ارزیابی کردن برگزاری این برنامه، آشنایی با فرهنگها و سنتهای مختلف و فرصت سازی برای جذب تعداد بیشتری از دانشجویان خارجی را از نتایج این رویکرد دانست.
وی با تأکید بر اهمیت گسترش همکاریهای علمی و دانشگاهی میان دو کشور گفت: با حضور هیأت دانشگاه آلتین باش در ایران بستر انعقاد تفاهمنامه همکاری میان دو دانشگاه به منظور اجرای پروژههای علمی مشترک و تبادلات دانشجویان و اساتید فراهم شده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید