مقالات دانشگاه علوم پزشکی تهران به حدود ۵۰۰۰ مقاله افزایش یافته است
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با بیان اینکه تعداد مقالات دانشگاه علوم پزشکی تهران از کمتر از ۱۰۰ مقاله در سال ۲۰۰۰ به حدود ۵۰۰۰ مقاله افزایش یافته است، گفت: کاهش فقر، افزایش سلامت، افزایش برابری زنان و مردان و دسترسی به آب آشامیدنی سالم از جمله دستاوردهایی بوده است که به آن دست […]
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با بیان اینکه تعداد مقالات دانشگاه علوم پزشکی تهران از کمتر از ۱۰۰ مقاله در سال ۲۰۰۰ به حدود ۵۰۰۰ مقاله افزایش یافته است، گفت: کاهش فقر، افزایش سلامت، افزایش برابری زنان و مردان و دسترسی به آب آشامیدنی سالم از جمله دستاوردهایی بوده است که به آن دست پیدا کردهایم.
به گزارش خبرنگار ایسنا از دفتر جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران؛ دکتر رضا ملکزاده در نوزدهمین جشنواره ابن سینا که روز یکشنبه، ۱۵ بهمن ماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز به کار کرد، با اشاره به برنامه توسعه پایدار که توسط سازمان ملل و WHO برای همه کشورها بررسی شده است، اظهار کرد: این برنامه ۳۳ شاخص مهم دارد که برخی از آنها در حیطه سلامت است.
وی یادآور شد: سرانه مصرف کالری در ایران از ۲۰۰۰ کالری در سال ۱۹۷۰ به ۳۰۰۰ کالری در سال ۲۰۱۵ افزایش یافته که نشان از بهبود تغذیه در کشور است. همچنین مرگ و میر بالا بر اثر حوادث جاده ای، آلودگی هوا، بلاهای طبیعی و خشونت و نزاع از مهمترین چالش های کشور محسوب می شود.
معاون تحقیقات وزیر بهداشت تصریح کرد: ۷۳ درصد از مقالات پراستناد دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری های بین المللی نوشته شده و ۳۰ درصد از این مقالات مربوط به حوزه های طب داخلی، داروسازی و سرطان بوده است. همچنین ۵۵ درصد از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیشتر از ده مقاله علمی داشته اند.
وی در پایان افزود: در حوزه علم، دو هدف عمده پیش بینی شده است، یکی رسیدن به جایگاه نخست علم در منطقه خاورمیانه و دیگری رسیدن دانشگاه های علوم پزشکی ایران به دانشگاه های معتبر دنیا است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید