برگزاری کارگاه بازی با کودک
معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران کارگاه بازی با کودک را برگزار می کند. به گزارش خبرنگار ایسنا از دفتر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران؛ مهم ترین مشغولیت کودک در زندگی، بازی است. کودک در جریان بازی و در یک زمان پرورش فکری، عاطفی، جسمی و اجتماعی می یابد. آنچه او از طریق بازی […]
معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران کارگاه بازی با کودک را برگزار می کند.
به گزارش خبرنگار ایسنا از دفتر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران؛ مهم ترین مشغولیت کودک در زندگی، بازی است. کودک در جریان بازی و در یک زمان پرورش فکری، عاطفی، جسمی و اجتماعی می یابد. آنچه او از طریق بازی بهدست می آورد به طور مثبت کسب می کند زیرا اساس آن تجربه است. این تجربه ای است که از طریق عضلات و حواس خود کودک، به دست آمده است.
بازی یکی از مهمترین موضوعات تربیتی است که بسیار مورد توجه روان شناسان، علمای تعلیم و تربیت قرار گرفته است. با آنکه از زمان «میشل متنی» فیلسوف و مربی بزرگ فرانسه در دوره رنسانس مورد توجه خاص قرار گرفته بود ولی در هیچ عصری به اندازه زمان ما بازی مورد مطالعه و تحقیق دقیق روان شناسان واقع نشده است.
تحقیقات جدید نشان داده است که بازی تاثیر بسیاری در رشد بدنی و ذهنی کودکان دارد. بدن تنها وسیله ای است که کودک بهوسیله آن می تواند جهان خارج را توسط حواس مختلف درک کند.بازی وسیله طبیعی کودک برای بیان و اظهار «خود» است.
«آلفرد آدلر» روان شناس معروف می گوید: «هرگز نباید به بازی ها به عنوان روشی برای وقت کشی نگاه کرد.»
«کاینست» اظهار دارد: بازی کردن برای کودک مساوی با صحبت کردن برای یک بزرگسال است. بازی و اسباب بازی، کلمات کودکان هستند.»
«اریکسون» می گوید:« بازی عملکرد خود و کوششی جهت هماهنگ کردن فرآیندهای جسمی و اجتماعی با خویشتن است.»
بازی، روش طبیعی شرکت کودکان در فعالیت هایی است که سرانجام سبب کسب مهارت و ورزیدگی برای مقابله با مشکلات زندگی می شود. کودکان از طریق بازی احساسات، ناکامی ها و اضطراب های خود را بیان می کنند. همه کودکان فارغ از رنگ پوست و مو یا تعلق به نژاد و قوم خاص در هر کجای دنیا که باشند، بازی می کنند. فعالیت بازی در واقع تلاش کودک برای کنار آمدن با محیط است که از این طریق او خود را می یابد و دنیا را درک می کند.
پیاژه به این نکته اشاره می کند:«بازی اساسا یکی ساختن واقعیت با خود است. اگر بتوانیم بازی کودک را درک کنیم، مسلما قادر خواهیم بود که افکار و عواطف او را بشناسیم. بازی وسیله خوبی برای درمانگر برای درک بیشتر دنیای کودک است.»
علاقهمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کارگاه با شماره ۷۷۵۳۳۶۴۶ – ۶۶۴۸۰۷۳۵ تماس حاصل فرمایند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید