بیورزونانس، علم تشخیص بیماریها
رییس مرکز تحقیق و توسعه بیورزونانس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه بیورزونانس، علم تشخیص بیماریها است، گفت: این علم می تواند با استفاده از فرکانس سلولی بیماری ها را تشخیص دهد و در مورد بسیاری از بیماریها که تشخیص آنها با روشهای مرسوم پزشکی امکانپذیر نیست، این فناوری میتواند علت […]
رییس مرکز تحقیق و توسعه بیورزونانس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه بیورزونانس، علم تشخیص بیماریها است، گفت: این علم می تواند با استفاده از فرکانس سلولی بیماری ها را تشخیص دهد و در مورد بسیاری از بیماریها که تشخیص آنها با روشهای مرسوم پزشکی امکانپذیر نیست، این فناوری میتواند علت بیماری را تشخیص دهد.
دکتر حمیدرضا طاهری یگانه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا از دفتر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در مورد تشخیص نارساییها باید این را گفت که در هفت سال گذشته از طریق دانش بیورزونانس ۶ نارسایی در پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر تشخیص و به ثبت رسیده است؛ بررسی و تشخیص این نارساییها شامل انواع آلرژیها، انواع پاتوژن ها از جمله قارچ و باکتریها، تأثیرات امواج هستهای، کمبود ویتامین و مواد معدنی در بدن، وجود فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، مواد سمی خطرناک و ضعف سیستم ایمنی بدن در پژوهشکده سلامت و الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده است.
وی یادآور شد: دستگاه بیورزونانس دارای ۵۴ هزار فرکانس است که هر کدام از این فرکانسها برای تشخیص و شناسایی نارساییها در اعضای مختلف بدن تعریف شده است. همچنین تمامی سلولهای بدن دارای ارتعاشاتی هستند که دستگاه بیورزونانس این امکان را به پزشک میدهد تا با مشاهده اختلاف فرکانس به دست آمده از سلولها و بدون نیاز به خونگیری، انواع نارساییها را تشخیص دهد.
رییس مرکز تحقیق و توسعه بیورزونانس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: کشورهای پیشرفته فعالیتهایی را در زمینه تولید این دستگاه و استفاده از آن در تشخیص بیماریها انجام دادهاند اما با توجه به اینکه شعار بیورزونانس در ایران «فرکانس سلولی به عنوان بیومارکر طلایی در تشخیص دیجیتالی» است ولی در حال حاضر استفاده از دستگاه بیورزونانس در ایران هنوز در مرحله تحقیقات قرار دارد.
وی در مورد دستگاه بیورزونانس گفت: استفاده از دستگاه بیورزونانس و تشخیص نارساییها یک روش جدید غیرتهاجمی است. در واقع این روش برای تشخیص و درمان بیماریها در گروهی از بیماران که از طریق پزشکی کلاسیک به نتایج قابل قبولی نرسیدهاند، به عنوان یک سیستم کمکی قابلاستفاده است.
طاهری یگانه ادامه داد: با توجه به اینکه در آخرین ورژن دستگاه بیورزونانس بالغبر ۵۷۰۰۰ نوع فرکانسهای مختلف اعم از اندامهای بدن و کلیه پاتوژنها (باکتریها، قارچها، انگلها و ویروسها) و همچنین مقدار بسیار زیادی از آلرژنهای آلرژیزا وجود دارد، عملاً در تشخیص علت بیماریهای عفونی و آلرژیکی و مشخص کردن منطقه درگیر شده در بدن، بیورزوناس همتایی ندارد. چراکه در اسرع وقت ما قادر هستیم وجود و یا عدم وجود پاتوژنهای مختلف را در اندامهای مختلف بررسی کنیم.
وی افزود: در متد بیورزونانس مثلاً قدرت تست ۵۰۰ نوع پاتوژن مختلف در عرض کمتر از نیم ساعت بدون خونگیری و هیچ حالت تهاجمی دیگر، وجود دارد و ضمن تشخیص نوع عفونت ما قادر خواهیم بود که محل درگیری را هم به همین سرعت مشخص نماییم. این برای دنیای پزشکی امروز بسیار حائز اهمیت است و خلأ سرعت و غیرتهاجمی بودن را، بهاینترتیب میتوانیم پر نماییم و همین موضوع برای آلرژی هم قابل بسط است.
رییس مرکز تحقیق و توسعه بیورزونانس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان گفت: علت خیلی از بیماریها نفوذ میکروب به عضو و یا اعضای مختلف بدن انسان است، که در بعضی از موارد به علت لکالیزه بودن عفونت، ما نمیتوانیم آنها را در خون و یا ادرار پیدا کنیم؛ ضمن اینکه در آزمایشگاههای فعلی بیشتر دنبال چند نوع مشهور از عفونتها میگردند. چراکه عملاً نمیشود تمام پاتوژنها را مورد جستجو قرار داد و این در حالی است که در متد بیورزونانس این مشکل وجود ندارد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید