مصاحبه با دکتر فاتح دبیر اجرایی کنگره زخم و ترمیم بافت
آنچه می خوانید متن گفتگو با دکتر فاتح دبیر اجرایی کنگره زخم و ترمیم بافت می باشد. سلام وقت بخیر از وقتی که در اختیار ما می گذارید سپاسگزارم برگزاری چهارمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت در حال حاضر در کدام مرحله است؟ این کنگره در آبان ماه سال جاری( سوم تا پنجم) توسط […]
آنچه می خوانید متن گفتگو با دکتر فاتح دبیر اجرایی کنگره زخم و ترمیم بافت می باشد.
سلام وقت بخیر از وقتی که در اختیار ما می گذارید سپاسگزارم
برگزاری چهارمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت در حال حاضر در کدام مرحله است؟
این کنگره در آبان ماه سال جاری( سوم تا پنجم) توسط مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی در سالن دکتر غرضی بیمارستان میلاد برگزار خواهد شد. تا کنون جلسات متعددی در خصوص روند اجرایی این کنگره با حضور مسئولین علمی و اجرایی کنگره تشکیل شده است. در این مدت سازمان های همکار در برگزاری از جمله سازمان هلال احمر،سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و وزارت ورزش و جوانان اعلام آمادگی کرده اند. برنامه های اولیه این کنگره در دست تدوین است و محورهای اصلی آن که در بخش علوم بالینی و علوم پایه است در حال تدوین هستند. سایت کنگره به آدرس www.wtrc.ir به دو زبان فارسی و انگلیسی طراحی و راه اندازی شده است و کلیه مقالات ارسالی از این طریق تا پایان شهریور ماه ۱۳۹۶ قابل دریافت است.
استقبال از این کنگره را چگونه پیش بینی می کنید؟
با توجه به ماهیت کنگره که بر حل معضلات موجود در زمینه ترمیم زخم و بافت تمرکز دارد و علاوه بر آن طراحی این کنگره به صورت چند تخصصی و بین رشته ای می باشد، پیش بینی می شود مورد استقبال گسترده متخصصین، محققین، دانش پژوهان و دانشجویان رشته های علوم بالینی و پایه قرار گیرد.
محورهای کنگره امسال را چه موضوعاتی تشکیل خواهد داد؟
محورهای اصلی کنگره در دو بخش ارائه شده که در محور بالینی شامل: درماتولوژی و زخم، طب داخلی، چشم پزشکی و جراحی، زخم ناشی از عوامل محیطی، شغل، حوادث و جنگ ، توانبخشی، پرستاری، پیشگیری و عوامل روانشناختی/اجتماعی، تکنولوژی های نوین تشخیصی و درمانی، زخم های پیوند اعضا و پلاکت و ترمیم زخم و محورهای بخش علوم پایه شامل: مهندسی بافت و طب بازساختی در ترمیم، زیست فناوری در ترمیم، فیزیوپاتولوژی، فارماکولوژی و میکروبیولوژی در زخم، بیوشیمی، بیوفیزیک و بیوفوتونیک در ترمیم، ژنتیک و نانوبیوتکنولوژی در ترمیم زخم موضوعاتی است که تحقیقات انجام شده در این زمینه ها پذیرش مقاله انجام می گیرد. البته از این بین محور تکنولوژی های نوین تشخیصی و درمانی و نانوبیوتکنولوژی رویکرد های اصلی کنگره امسال را تشکیل می دهند.( درمانگاه زخم )
گروه های هدف کنگره امسال چه گروه هایی هستند؟
امسال نیز همانند سال های گذشته متخصصین علوم بالینی، متخصصین علوم پایه، پزشکان، پرستاران و دانشجویان رشته های مرتبط با موضوعات مورد بحث در کنگره مخاطبین اصلی این کنگره را تشکیل می دهند. این کنگره نیز مانند کنگره های سال های قبل برای رشته های زیرگروه پزشکی دارای امتیاز بازآموزی خواهد بود که میزان امتیاز پس از تصویب دفتر آموزش مداوم به تفکیک گروه های تخصصی به اطلاع خواهد رسید.
از شما متشکرم
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید