سعید پورعلی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی؛ پرداختن به موضوع مهدویت در جامعه دانشگاهی منشاء خیر و برکت برای جامعه جوان و دانشجو است
دکتر سعید پورعلی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در اولین نشست کمیته علمی همایش سراسری مهدویت که به همت جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران در حال برگزاری است، پرداختن به موضوع مهدویت در جامعه دانشگاهی را منشاء خیر و برکت برای جامعه جوان و دانشجو و همچنین نظام جمهوری اسلامی دانست. در این مراسم دکتر پورعلی ضمن […]
دکتر سعید پورعلی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در اولین نشست کمیته علمی همایش سراسری مهدویت که به همت جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران در حال برگزاری است، پرداختن به موضوع مهدویت در جامعه دانشگاهی را منشاء خیر و برکت برای جامعه جوان و دانشجو و همچنین نظام جمهوری اسلامی دانست.
در این مراسم دکتر پورعلی ضمن خوشآمدگویی به افراد حاضر در جلسه و با اشاره به اینکه تقویت و تعمیق معرفتهای دینی و قرآنی در بین جامعه دانشگاهی به لحاظ ساختاری و برنامه ای، از اهمیت والایی برخوردار است اشاره کرد: بر همین اساس جهاددانشگاهی با تاسیس سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور و نیز مرکز امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، به این مهم پرداخته و در این زمینه سایر واحدهای جهاددانشگاهی از جمله جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران حرکت منسجم و موفقی را با این رویکردها داشتهاند و به آموزشها و فعالیتهای دینی و قرآنی به ویژه با رویکرد تامل و تدبر در قرآن کریم، ایجاد انس و الفت با اهل بیت علیهم السلام و فرهنگ انتظار اقدام نمودهاند.
وی به موضوع مهدویت و انتظار اشاره و افزود: قبل از انقلاب اسلامی، اندیشه مهدویت و انتظار، اندیشهای بود که در مقابل قدرت سیاسی رژیم پهلوی قرارگرفته بود و نقش مشروعیتزدایی برای رژیم جابر را داشت و با تاسیس انقلاباسلامی و سپس جمهوری اسلامی نیز به یکی از ذخائر نظام تبدیل شد.
پورعلی ادامه داد: جایگاه مهدویت وانتظار در پیروزی و استمرار نظام برکسی پوشیده نیست؛ در قصه بعد از انقلاب، قصه تعامل و رویارویی چندین گفتمان در حوزه مهدویت بوده است که این گفتمانها بخشی جعل، بخشی مشروعیتزدا و بخشی مشروعیتآفرین بودهاند.
وی با تأکید بر اینکه زمان زیادی از وقایع موعودگرایی سیاسی در نظام جمهوری و تقابل و رویاروئی که برخی سعی میکردند بین موعود گرای و ولایت، ایجاد نمایند، نگذشته است، گفت: براین اساس موضوع مهدویت، فضای پرآرائی است و پرداختن به این مبحث در جامعه دانشگاهی میتواند منشاء خیر و برکت هم برای جامعه جوان و دانشجو و هم برای نظام جمهوری اسلامی باشد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد جهاددانشگاهی بتواند باب جدیدی را بین پیوند موضوع مهدویت و انتظار با جامعه دانشگاهی کشور و از طریق برگزاری همایش، مسابقات هنری- ادبی و برگزاری کارگاهها ایفا نماید و حرکت آبرومندی متناسب با شان این همایش و نام و اعتبار جهاددانشگاهی شکل پذیرد.
لازم به ذکر است محوریت سومین همایش سراسری مهدویت، «نقش امام حسین(ع) در مهدویت و امر ظهور» تعیین شده است.
بخش ادبی در قالبهای شعر، داستاننویسی و قطعۀ ادبی (متن ادبی، دلنوشته، خاطرهنویسی) و بخش هنری نیز در قالبهای عکس، گرافیک، طراحی، طراحی پوستر، تذهیب و نگارگری است.
همچنین علاقهمندان میتوانند آثار خود را تا ۱۲ آبان ۱۳۹۵ به صندوق الکترونیکی arbaeen95@chmail.ir ارسال کنند.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت آخرین اخبار به نشانیهای زیر مراجعه کنند.
پایگاه اطلاعرسانی کانونهای مهدویت دانشجویی کشور: www.anwarmahdi.ir
مرکز انتظار موعود: www.entezarm.ir
شبکه تلگرام: https://telegram.me/anwarmahdi
شماره تماس: ۶۶۹۷۷۱۷۱-۰۲۱ و ۶۶۴۸۲۶۷۰-۰۲۱
یادآوری میشود دومین همایش سراسری مهدویت، در اردیبهشتماه گذشته، با دریافت بیش از ۱۰۰ مقاله و ۲۰۰ اثر ادبی و هنری در سطح کانون های مهدویت دانشجویی و سایر دانشگاههای کشور با اهدای جوایز به نفرات برتر و ارائه مقالات برتر، برگزار شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید