چهل و پنجمین ژورنال کلاب مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
پیرو برگزاری منظم ژورنال کلابهای مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی( کلینیک پوست و مو ) این ژرنال کلاب با موضوع « کاربردهای پزشکی و فتودینامیک تراپی نانوذرات گرافن اکسید و کوانتم دات گرافن» و با سخنرانی « دکتر رضا حسین زاده » عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی و مدیر آزمایشگاه مرکزی جهاد علوم پزشکی تهران […]
پیرو برگزاری منظم ژورنال کلابهای مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی( کلینیک پوست و مو ) این ژرنال کلاب با موضوع « کاربردهای پزشکی و فتودینامیک تراپی نانوذرات گرافن اکسید و کوانتم دات گرافن» و با سخنرانی « دکتر رضا حسین زاده » عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی و مدیر آزمایشگاه مرکزی جهاد علوم پزشکی تهران در محل سالن کنفرانس معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این نشست علمی که با حضور اعضای هیئت علمی جهاد علوم پزشکی تهران و جمعی از متخصصین دانشگاهی برگزار شد دکتر حسین زاده بیان نمودند :امروزه با توجه به توسعه علوم مختلف و کشف مواد و فناوریهای نوین، پیشرفتهای گسترده ای در کاربرد آنها در زمینه های مختلف صنعتی و پزشکی اتفاق افتاده است و این موضوع مهم محق نمی گردد مگر با شناخت بهتر ترکیبات نو ظهور و تعیین خصوصیات آنها با کمک گیری از علوم مرتبط . ترکیبات گرافن و نانوساختارهای گرافنی در سال ۲۰۰۴ توسط دو دانشمند از دانشگاه منچستر به نامهای کووسلو (Konstantin Novoselov) و گیم(Sir Andre Geim) معرفی گردید که جایزه نوبل سال ۲۰۱۰ به ایشان تعلق گرفت. این ترکیبات با خصوصیات جالب توجه و منحصر به فردی که دارند توانسته اند جایگاه علمی و کاربردی خود را در بین مجامع علمی دنیا گسترده کرده و علاقه بسیاری از دانشمندان علوم مختلف را به خود معطوف سازند. کاربردهای پزشکی این ترکیبات در کنار سایر کاربردهایشان در حال توسعه و پیشرفت می باشد.
علاوه بر این می توان از گرافن در تهیه بیوسنسورهای مبتنی بر گرافن، هیدروژلهای هوشمند گرافنی، دارورسانی هدفمند و کنترل شده، انتقال ژن ، پانسمانهای زخمهای مزمن، ترمیم بافت( درمانگاه زخم )، تهیه داربستهای بیولوژیکی استفاده کرد. همچنین می توان به کاربردهای درمانی دیگری نظیر نورپویا درمانی و درمانهای توامان انواع سرطانها و غیره اشاره کرد.
سخنران این ژورنال کلاب در پایان خاطر نشان کردند : انتظار می رود تا با پیشرفتهای بیشتر در زمینه کشف کاربردهای مختلف ترکیبات گرافنی در علوم پزشکی، در آینده ای نزدیک نانو گرافن بتواند در درمان بیماریهای نوظهور کمک شایانی به جامعه بشری ارائه نماید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید