تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : administrator
حوزه : اخبار تصویری, روابط عمومی/دفترخبرگزاری ایسنا علوم پزشکی تهران
شماره : 5471
تاریخ : ۲۶ اردیبهشت, ۱۳۹۷ :: ۱۳:۳۹
نهمین جشنواره غذای دانشجویی ویژه دختران و پسران خوابگاهی

جشنواره غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دانشجویان و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجموعه ورزشی شهید فتحی برگزار شد. به گزارش خبرنگار ایسنا، مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ضمن خیر مقدم به معاونان، مدیران و کارشناسان نهمین جشنواره غذای دانشجویی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد شور و نشاط بیشتر در محیط خوابگاهی است و با توجه به ارزیابی هایی که از جشنواره های غذا در سال های گذشته داشته ایم، با قاطعیت می توان گفت که این مراسم مورد توجه بسیاری از دانشجویان است. دکتر اصفیاء یادآور شد: با توجه به اینکه یکی از اهداف معاونت غذا و دارو پخت غذای سالم است، برای اولین بار در این جشنواره از میان 13 گروهی که به طبخ غذاهای سنتی، محلی و فانتزی می پردازند،  یک غذا هم به عنوان غذای سالم در این جشنواره به صورت جداگانه انتخاب می شود و به برنده آن جایزه تعلق می گیرد. وی ادامه داد: یکی از ویژگی های جشنواره غذای دانشجویی این است که اخبار آن در سایت دانشگاه جزو پر بیننده ترین اخبار برای دانشجویان، اساتید و مدیران به حساب می آید. اصفیاء گفت: در این جشنواره 18 گروه 2 نفره حضور دارند  که 13 گروه در بخش غذاهای سنتی و محلی و 5 گروه هم در غذاهای فانتزی شرکت کردند که شرکت کنندگان در این جشنواره از دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه هستند. همچنین 3 گروه هم در سالن حضور دارند که همانند سال های قبل پخت در محل دارند و تا پایان مراسم باید این گروه ها غذا را آماده کنند. وی با بیان اینکه حضور دانشجویان پسر در این جشنواره به عنوان نقطه عطف جشنواره است، ادامه داد: 4 نفر به عنوان داور در این جشنواره حضور دارند که 2 نفر از همکاران دانشگاهی و 2 نفر از آنها فارغ تحصیل رشته آشپزی از ارمنستان و ترکیه هستند. این مراسم با معرفی برگزیدگان این دوره از مسابقه در سه بخش غذاهای فانتزی، سنتی، پخت در محل و اهدای جوایز و لوح تقدیر به پایان رسید.    

© 2018 تمام حقوق این سایت برای جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران – jdtums.ir محفوظ می باشد.